18 de març del 2014

Cap de setmana de Falles


Aquest cap de setmana, aprofitant que a València eren falles, i que ni l’Albert ni la Laura hi havien estat mai, vàrem decidir d’agafar el cotxe i anar-hi a passar el cap de setmana.

Nosaltres, hi vàrem estar fa un parell d’anys, però com he dit, l’Albert i la Laura no les havien vist mai. I els hi va agradar: les falles, la mascletà ... i passejar per València.

També vàrem aprofitar que érem a València per anar a veure “la ciutat de les arts i les ciències”. Pel tema de l’arquitectura també els hi va agradar, sobretot a la Laura pels estudis d’arquitectura que està fent. Però és llastimós el que es va fer allà: edificar per edificar i enterrar una burrada de milions molt necessaris per altres infraestructures que han costat la vida a molta gent, amb el Palau de les Arts (l'òpera) on ja han tret tot el trencadís perquè es queia a trossos.

Hi vàrem anar el diumenge al matí, d’un dia de festa major (les falles), amb una temperatura estupenda i amb València plena de gom a gom; i allà no hi havia ni déu (i això que diuen que es per tot arreu). En fi llastimós

Pel que fa a mi, jo ja estic satisfet si veig que la gent que m’envolta (l’Antònia, l’Albert i la Laura, i on sempre i faltarà en Jordi) està contenta.

M’he d’anar emmotllant a aquesta nova situació, malgrat costi, i ells hi ajuden molt.

T’estimem.